Arkiv

Sök

måndag 16 januari 2012

Ettusensjuhundrationde inlägget i blöggen!

Och jag hade turen att få välja vilken bok jag ville ha på Kommunikationen så jag valde nummer 10. Mitt turtal, kan säkert föra något gott med sig i den kursen. Ska även skriva en dagbok varje dag den här veckan, funderar på om jag ska lägga ut den på bloggen kanske, skulle ändå vara typ som ett blogginlägg... FÅR SE. 

Har faktiskt, tro det eller ej, ägnat min kväll åt några timmars seriöst pluggande. Fick inte ner något vettigt i religonsdokumentet så jag satte mig med texthäftena och strök över och skrev ner det viktigaste i mitt lilla block istället. Har ju gjort lite i alla fall. Har även pratat med (älskade saknade underbara) Sara från Östersund i telefon, hon hjälpte till med att berätta lite om sin skola som jag och Lovisa ska använda i en debatt vi ska hålla i på onsdag.

Dock lovade jag mig själv förut i bussen hem att jag skulle baka cornflakeskakor och sedan skriva 3 sidor på religionen medan jag åt kakorna. Lite jobbigt att baka kakor när man inte är kaksugen bara (vet inte om ni någonsin känt den känslan, men jag kan alltså vara osugen på kakor ibland) och dessutom var jag så jävulusiskt mätt sedan kvällsmaten så jag nöjde mig med att fika på clementin och päron som pluggodis.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar