Arkiv

Sök

måndag 30 januari 2012

EN DEL AV ATMOSFÄREN, DET ÄR SKÖNT ATT VA I SMETEN, DET ÄR SKÖNT ATT KÄNNA PULSEN

Nej, nu signar jag ut från internetvärlden och lägger mig tillrätta nere i mina blommiga lakan och läser bok istället. Så mycket mysigare! Min måndagskväll tänkte jag ägna åt springtur, plugg och ansiktsmask men...haha, jag hade tydligen inte självdisciplin nog för det. Har istället ätit massor av frukt, tittat på vetenskapens värld och hängt här, i internetvärlden. Lite plugg får jag gjort i alla fall, eftersom boken jag läser på kvällarna är kopplad till en skoluppgift. Och imorgon får jag helt enkelt straffa mig själv med en extra lång springtur, hihi, ska bli kul... 

Tror jag ska bestämma med mig själv nu att jag imorgon ska skriva klart kommunkationen. Den ska vara ungefär 3 sidor lång och jag har skrivit typ 5 meningar, så det känns som ett rimligt mål. Jag menar, bara jag väl kommit igång är det ju inga problem. 

Och vet ni vad?? JAG VILL BO I STOCKHOLM.
Fotona ovan är tagna från Per Morbergs takterass... *känner mig CoOl nu!!*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar