Arkiv

Sök

torsdag 12 januari 2012

DAGEN.

TJA! 


Idag har vi städat bort julen helt och totalt här hemma, förra gången jag skrev att vi skulle göra det ställde vi bara ut allt i uterummet, hehe. Klockan är 21 och jag kan inte för mitt liv förstå vart denna eftermiddag tog vägen. Vet bara att jag frusit något enormt men nu sitter jag här med tjocktröja och raggsockar och är varm. 

Började denna morgon med att somna på bussen, vilket kanske inte var mitt smartaste drag, för sedan när jag kom till skolan skulle vi titta på film på tyskan. Att sitta still i ett mörkt iskallt klassrum i 2,5 timme på morgonen är kanske inte min högsta önskan när jag vaknar. Fast filmen var bra så det gick bra ändå!

Efter tyskan hade vi svenska, vilket vi numera ska ha nere i källaren. Tål att tilläggas att inte heller där var det särskilt varmt så jag är glad att jag hade dubbla tröjor även idag. Efter typ 100 timmars genomgång av litteraturhistoriens epoker fick vi äntligen gå och äta köttfärssoppa till lunch och sedan fick vi lära oss om styrketräning på idrotten. Skoldagen avslutades med mysig fika hemma hos vår historia- och samhällskunskapslärare Björn, trevligt! 

Och ungefär så har min torsdag sett ut!

Åkte med Ebba som tog körkort i tisdags till Björn! STOLT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar