Arkiv

Sök

tisdag 24 januari 2012

CHOKLADBOLL&SAFT

Köpte med mig en chokladboll hem och har avnjutit den tillsammans med ett glas saft till eftermiddagsfika. Nu fick jag dock reda på att det inte blir middag förrän senare, så nu ska jag gå och äta något stadigare så jag håller mig mätt ett tag till. Ikväll väntas lasagne... MMMM! Tror jag ska göra om detta till en matblogg, enbart skriva om vad jag äter och när jag bakar/lagar mat. Eller nej, det tror jag inte alls att jag ska. 

Dagen har spenderats som de flesta tisdagar, i skolan. Har haft kommunikation och lyckats få ännu en skrivuppgift som ska in lagom vid sportlovet (kill me) och så har jag fått papper utskrivna på samhällskunskapen, räknat matte och haft håltimmar. Avslutade med SOMS på vilken vi lekte hänga gubbe och rita gissa spring. Har inte skrattat så mycket på länge. 

Är för övrigt jättedeppig för att jag vill åka skidor och skridskor också. Har vart det hela dagen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar