Arkiv

Sök

fredag 6 januari 2012

Börjar bli trött.

Nästan dags att börja räkna ner.. kommer somna i sista perioden typ. Såå intressant är det ju verkligen inte med hockey... Så vad gör jag uppe egentligen?? Äsch, vad som är intressant här är väl kanske egentligen att hela Sverige sitter uppe mitt i natten bara för en hockeymatch. Det är ju inte bara att den börjar 02:00 utan den håller ju PÅÅÅ några timmar också. OMG. 

Kanske skulle uppdatera er live. Ha lajvblogg under matchen, det vore något det. Nästa gång tror jag vi kör på nåt sånt, eller så bjuder jag hem alla hockeyintresserade människor jag känner och så tittar vi tillsammans istället. Är ju så fasansfullt långtråkigt att sitta uppe själv liksom. Tänk er, pyjamasparty med JVM och massvis av godis. Ny tradition? Bloggpyjamasparty med JVM??? Nja, det kanske är att gå lite för långt.... 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar