Arkiv

Sök

söndag 15 januari 2012

BAH

Klockan är 18:45 och det här är Agnes som sitter framför datorn och undrar varför alla verkar ha en så otroligt puttenuttemysig söndagskväll med godis/fika/pojkvänner/tv-serier/god mat osv osv, alternativt har haft "EN SÅ GRYMT BRA HELG!"

Jahaja, kul för er! Jag har varit ensam hemma, sällskapssjuk och tråkig, jag har gått ständigt klädd i mjukiskläder och raggsockar och jag har fullkomligt vägrat att duscha/sminka mig/borsta håret. Nästan så jag inte ens borstat tänderna, men bara nästan. Det roligaste som hänt den här helgen var farfars 80-årskalas nu i eftermiddags bara för att jag fick god mat och tårta. 

Kan inte ens skylla på att jag stannat hemma och pluggat, för det har jag inte gjort. Ska jag vara ärlig minns jag inte hur jag spenderat mina timmar, förutom att jag suttit rätt mycket vid Facebook dåra. MEN JAG ÄR INTE LEDSEN FÖR DET! Jag har, till skillnad mot alla andra, inte behövt vara snygg och trevlig den här helgen och det har vart så skönt. 

//Agnes som efter typ 48 timmars konstant sittande vid fejs börjar tröttna lite. Har även tröttnat på mitt sår på hakan som jag river på. BAH!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar