Arkiv

Sök

onsdag 11 januari 2012

APELSIN

Alltså, jag kom hem för typ 2 timmar sedan och har sedan dess hunnit söka ett sommarjobb och ätit mellanmål. Kommer på fler och fler nyårslöften hela tiden, det senaste är att eftersom det är mest mina klasskompisar som läser min blogg ska jag bara skriva om hur duktig, effektiv och produktiv jag är så att de känner sig lata och dåliga. MOHAHAHAHAHAHA!! Åh, kommer bryta ner dem psykiskt och ta över all makt i klassen!!!!!!! SÅ jävulskt smart. 

Fast då måste jag ju börja vara duktig, effektiv och produktiv också..... Har ju liksom ägnat 2 timmar åt att dricka oboy, ta 22 foton i photo booth, göra fransk manikyr, mailat lite och bara surfat runt helt allmänt. 2 timmar... Jaja. Nu är det mörkt och innan läggdags idag ska jag hinna gå en promenad (har inte bestämt om jag ska göra det inne på löpband eller ute) och så ska jag äta kladdkaka. 


Fransk manikyr. Och den understa ringen fick jag igår i present.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar