Arkiv

Sök

fredag 6 januari 2012

1234 alla byxor äro dyra

Tja fanz!

Sitter och inväntar hockeyn och tja, det krävs ju lite fantasi för att kunna roa sig dessa timmar. Fast i mitt soffhörn, med datorn i knät går det ingen större nöd på mig. Idag har jag varit på trettondagsmiddag med familjen och sedan har jag även bäddat rent i min säng. Tänkte att det är sådant ni vill veta. Borde typ måla målarbok eller något nu när jag ändå har en massa tid över. Eller titta på film. Eller bara sova tills det börjar..? Men nej, jag uppdaterar älskade lilla bloggisen istället. Mitt hjärtegryn. 

Blir faktiskt lite nostalgisk och varm i hjärtat när jag tänker på bloggen. På alla som kommer läsa detta, som skummar igenom allt jag skriver, tittar på mina bilder och går in här varenda dag. Ja, för bara tanken på att det faktiskt finns fler än jag som klickar in här gör mig rörd. Och nu kanske detta beror på att klockan är 0:58 och att jag är allmänt trött, men jag tror det är äkta kärlek. 

Vi är liksom inte sådana som ljuger varandra rakt upp i ansiktet eller som bråkar varje dag. Vi är inte paret som blir svartsjuka på varandra (jag menar läs Kenzas blogg om ni vill, bara ni läser min också!) och anklagar varandra för det ena och det andra. Nej, vi bara ger kärlek. Jag i form av mina inlägg, ni i form av höjd statistik och (några få) kommentarer. Mest är det väl kanske envägskommunikation just för att ni är rätt kassa på att kommentera men alltså, vem bryr sig? Skrev ett inlägg förra året (shit, känns konstigt att skriva så) om trivsel här och det är väl ungefär dit jag vill komma även med detta inlägg. 

Så för att citera mig själv: 

"Det är ingen särskilt stor blogg jag bedriver och det är mest envägskommunikation eftersom ni är så satans dåliga på att kommentera. Men who cares? Huvudsaken är att ni trivs. Hoppas ni trivs!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar