Arkiv

Sök

söndag 22 januari 2012

101010101010

Alltså nu är det dags för mig att en gång för alla ta tag i den här religionsuppsatsen. Klockan är 17:12, det är söndag, jag är pigg och jag har godis. Det vill säga = alla förutsättningar för att lyckas. Varför har inte jag satt igång med den här uppgiften tidigare då? JO FÖR ATT DEN GER MIG EN INRE STRESS. Och den stressen vill jag undvika till varje pris, så därför skjuter jag upp uppgiften istället för att ta tag i den. Det känns lite som en konflikt jag inte riktigt orkar reda ut liksom.

Ni frågar er nu varför jag överhuvudtaget lägger tid på att fasa över en skoluppgift. Jag frågar mig detsamma. Det är liksom en 50-poängskurs det handlar om, och på förra uppgiften jag lämnade in fick jag MVG. Så om jag bara skriver ihop den här lite snabbt och lätt och inte bryr mig om vad jag får för betyg kommer jag slippa massor av prestationsångest... 

Bara det att jag inte kan. Jag KAN INTE inte bry mig om en skoluppgift. Tragisk människa, jag vet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar