Arkiv

Sök

torsdag 20 oktober 2011

You know you love me.

Vänner! Nu har ni fått lite foton från lördagen och på mig, så nu kan jag väl passa på att berätta lite om livet mitt, precis så som jag brukar göra. Älskar att prata om mig själv, ehhehehe. I tisdags följde jag med Ulrike hem efter skolan och sedan sov jag över där natten mellan tisdag och onsdag för att testa hennes morgonrutiner. En kul grej bara som vi har pratat om ett tag att vi ska göra och nu blev det då äntligen av. Sedan följde jag med henne hem efter skolan igår och sedan åkte vi på baletten och efter det fick jag åka hem, haha. Det var en jättemysig grej att göra, och just för att vi inte har så mycket läxor så fungerade det väldigt bra. Det jag menade igår med mitt "nya liv med rutiner och vanor" eller hur jag nu uttryckte mig var att jag ska börja gå upp i tid på morgnarna och så ska jag stretcha lite varje kväll. Ulrike går upp vid 05:35 varje morgon för att hinna duscha, men riktigt så ambitiös kommer jag kanske inte vara. Men att gå upp när klockan ringer vid 06 är ju bra bara det, hehe. Och stretchingen behövs för balettens skull, man blir så mycket gladare när man känner hur man utvecklats och det gör jag om jag stretchar. Sådär, nu behöver ni inte oroa er för mig längre. Jag har inte fått några bebisar och jag mår bra, men nu måste jag sova om jag ska gå upp i tid imorgon. Det hänger ju tydligen ihop det där... Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar