Arkiv

Sök

torsdag 1 september 2011

TrÄnInGsVäRk.

Har brutal jävla träningsvärk i hela kroppen. Främst i rygg, lår och rumpa. Benen skakar när jag går ner för trappor. Haha, herre. Skönt att man är så tränad och så där. Är nästan lite sugen på att slänga på mig träningskläder och ta en runda, bara för att chocka mig själv och min ömma kropp. Dock kommer jag inte orka duscha efteråt, så jag lämnar det vid att vara en tanke. 

Är fettaggad på att blogga faktiskt. Fast vet inte riktigt vad jag ska skriva?!?!?!?! Lyssnar på "Gulli Gullan"... herre. Min balettlärare sa åt oss igår att vi skulle stretcha lite varje dag... men om jag kommer vara stel ända fram till nästa onsdag då... går inte ihop! Nu ska jag gå och äta kladdkaka tror jag, känns som något jag skulle kunna göra. Har lust att lära mig något, men jag vet inte vad jag vill läsa in mig på. Allmänbildning visst, men något kan man ju vara lite extra bra på. Förutom Gustav Vasa och att kasta spjut. Varför visas inte "Sveriges Historia" varje dag? De visar ju Robinson vareviga satans kväll. Nu tror jag inte jag har något mer att klaga på. Ska nog lyssna på Maria Wetterstrands sommarprogram. Och ladda datorn. 

"Är du kär mig ännu, Klas-Göran?" lalallal lalalala.

2 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON1 september 2011 22:31

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KASTA STAV! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    spjut

    SvaraRadera
  2. även den bäste kan göra fel ibland... ;)

    SvaraRadera