Arkiv

Sök

onsdag 3 augusti 2011

What if it makes you laugh now but you cry as you fall asleep?

Det må jag säga att livet det rullar på alldeles förträffligt just nu, jag träffar människor, sysselsätter mig, fotar allt roligt jag gör, vädret är fint och det här sommarlovet har potential nog att vara det bästa någonsin.

Jag tänkte bara hoppa in här och säga att jag lever och att idag har jag klivit upp i tid, ätit nybakade tekakor till frukost, åkt till stan, gått i butiker, mött upp Lovisa, köpt mat och satt oss i parken, cyklat hem i fruktansvärd motvind, packat om lite för att sedan cykla till Ulrike där hon, Sofia och jag hade photoshoot. Fick utlopp för våra ytliga sidor och en massa härliga foton, grymt!

Kom hem lite innan 22 och under kvällen har jag ätit kasslergratäng, hängt på facebook och fixat lite. Imorgon har jag inget särskilt planerat mer än att mina kusiner kommer och att jag behöver boka färg och klipptid för mitt stackars hår.

Avslutar detta oerhört viktiga inlägg med några efterlängtade webcamfoton, då det var länge sedan ni fick se sådana. Hejdå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar