Arkiv

Sök

fredag 19 augusti 2011

valfri rubrik

Godmorgon bloggen! Hoppas ni har sovit gott. Det har jag och jag känner mig faktiskt ganska utvilad, något som inte händer ofta direkt, hehe. Eller så är det bara för att jag ska göra en massa roliga saker idag som jag är taggad för. Ska strax gå och ät frukost innan jag hoppar ner i duschen. Sedan ska jag förbereda fika och annat gott som jag och Tori ska mumsa på i eftermiddag när hon kommer hit. Fatta hur mycket jag saknat den här tjejen!!! 

Ikväll uppträder September i stadsparken, så där kommer jag naturligtvis befinna mig då. Lär bli grymt! Nu har jag ingen lust att sitta här längre, men vi hörs väl senare! Tror jag ska äta engelsk frukost idag (dvs: choco pops, rostad macka och juice, hehe). Mums!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar