Arkiv

Sök

söndag 28 augusti 2011

Vågat.

Sitter i soffan och tittar på en dokumentär om och med Veronica Maggio. Blev sjukt taggad att se henne live, ska försöka övertala mina vänner att vi ska gå och se henne på Gröna Lund när jag ska till Stockholm den 23 september. Lär bli gryyyyymt! Btw, hittade bilder på pappas telefon på mig med min kräftskivehatt, de kanske jag ska lägga upp här så ni får se min kreativa hatt, hehe. Det kommer. Har också hittat ett stycke i min bok som jag tycker är rätt så episkt, ni ska få se det med. Känner mig mer taggad på att blogga nu, vilken tur ni har!! Dock var det där med modeblogg verkligen inte min grej någonstans, den ska jag ta bort ögona böj och så ska jag istället fokusera på den här. Mitt lilla hjärtegryn. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar