Arkiv

Sök

lördag 13 augusti 2011

Update.

Har ägnat de senaste 2,5 dagarna åt lite allmänt mys. I torsdags eftermiddag kom Ulrike till mig och vi låg mest ute på en filt i min trädgård och pratade om livet och fikade på fanta exotic och  cupcakes. På kvällen tog vi på oss lite för lite kläder och cyklade in till stan för att se Erik Hassle och Patrik Isaksson uppträda i stadsparken. Vi frös så vi hackade tänder, men det var ändå en fett värd kväll!

Fredagen ägnades åt att hjälpa moster min med familj som håller på och flyttar hit. Jag packade upp köksgrejer och barnkläder och med jämna mellanrum gosade jag även med lille Sixten, 6 månader, vars mamma också var där och hjälpte till. Egentligen gosade jag nog mer med Sixten än hjälpte till, men äsch. 

I natt sov min kusin Albin 7 år över i min säng och i morse vaknade vi upp till pappas födelsedag. Åkte in till stan en sväng och sedan har vi mest bara fikat, ätit godis och njutit av solen hela dagen. Ikväll ska jag packa ner en massa filtar, klä mig i tjocktröja och ta med  pop corn och varm oboy i termos. Sedan bär det av till stan för utomhusbio!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar