Arkiv

Sök

måndag 1 augusti 2011

Sola, bada, sola, bada, sola tills tårna domnar.

Godmorgon bloggen! Måndag morgon, den 1 augusti och jag har nyss vaknat. Jag ska strax springa ner i duschen en sväng och sedan äta frukost. Och herregud vilken omtumlande vecka det har varit sedan förra måndagen... Då vaknade jag i en engelsk stad, i en engelsk familj, åt choco pops med mjölk, en rostad macka och ett glas juice till frukost, åkte båt för att ta kort på de som åkte bananaboat och sedan tog jag graduation från skolan på eftermiddagen. Sedan den dagen har jag dansat loss på ett avslutningsdisco, blivit kysst, ägnat en heldag i buss och på 3 olika flygplatser, gråtit, skrattat, solat, läst ut en bok, träffat Hannah och Sofia, vart med Linnea på Smögen, tänkt städa mitt rum, saknat vänner, packat upp resväskan och tvättat, varit på biltema i Skövde, träffat Ulrike och igår var jag ute på sjön. Gudars!

Idag är det riktigt fint väder, så efter frukosten ska jag cykla in till stan för att lämna tillbaka böcker på biblioteket, och sedan ska jag cykla till Amanda för att hänga med henne hela dagen. Sola och bada och sånt där. Lär bli mysigt! Hoppas ni får en bra dag, puss.


Foton från Smögen med Linnea i torsdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar