Arkiv

Sök

söndag 7 augusti 2011

Pizzapicknick.

 Lovisa, Jennifer, Josefine, Clara, Linnea och Annika.


Vi träffades hemma hos Clara där vi delade upp oss i grupper. En grupp gick till pizzerian och köpte mat och den andra (där jag var med) gick till Ica för att köpa godis, chips och dricka. Sedan möttes vi i en park där vi bredde ut våra filtar och började mumsa i oss våra godsaker. När pizzan tagit slut plockade Linnea fram kortleken och så satt vi där ännu en stund och spelade kort och skrattade. Gick en sväng runt torget innan Jennifers låtsaspappa kom och hämtade henne och mig och körde hem till min lille by. Nu sitter jag hemma och det känns faktiskt riktigt härligt att bara sitta hemma i mitt rum. Har haft en grym helg hittills, imorgon ska jag på 20årskalas för min kusin, godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar