Arkiv

Sök

måndag 22 augusti 2011

Last summerday.

Idag är det måndagen den 22 augusti. Imorgon börjar jag tvåan på gymnasiet. Då avslutas sommarlovet 2011, ett sommarlov som faktiskt varit mitt bästa någonsin måste jag nästan påstå. Jag har gjort så många roliga saker och jag har varit lycklig och gått omkring med ett leende på läpparna mest hela tiden. Vissa dagar har jag bara legat i sängen och lyssnat på sommar i p1 (vilket förövrigt är världens bästa drog), andra dagar har jag flängt runt i halva Västra Götaland med min cykel för att hinna med allt roligt överallt. Men alla dagar har känts värda. Livet har känts värt och jag är (trots att jag känner mig rätt sliten efter lördagen fortfarande) taggad på att hitta tillbaka till rutiner och vardag nu, bara för att jag vet att när livet känns som mörkast i November, då kan jag titta tillbaka på alla fina foton och minnas alla varma dagar och all kärlek. Nu ska jag sova, ursäkta töntigt inlägg, avslutar med lite foton från min sommar, hejdå.


Hejdå världens bästa sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar