Arkiv

Sök

måndag 15 augusti 2011

knowing my fate is to be with you.

I dag visar vädret sig verkligen inte från sin bästa sida, allt är bara grått och regnigt. Men inte gör det mig något, då det imorgon är lovat sol och fint väder. Jag har ju som jag tidigare nämnt gått och blivit förälskad i att lyssna på sommarpraten i P1. Nu på förmiddagen lyssnade jag på Mark Levengoods och badade fotbad, kände mig ganska harmonisk. Fast efter att programmet var slut kände jag mig mest bara uttråkad, det blir lätt så när man legat i sängen en hel dag (vilket jag gjorde i går) och sedan bara fortsätter dagen efter med att inte göra någonting. Nu ska jag värma paj till lunch och dricka pepsi. 

Pepsi är mycket godare än coca cola. Det kom jag fram till i England. Jag saknar England. :'/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar