Arkiv

Sök

måndag 29 augusti 2011

Klickar gång på gång på "nytt inlägg" och börjar skriva. Startar med olika hälsningsfraser och försöker sätta igång mitt kreativa sinne för att det ska flyta på och skapa en text. Oftast är det så det brukar gå till nämligen, jag börjar och sedan låter jag bara fingrarna flyga över tangenterna tills jag skapat en text. Kanske inte läsvärd, kanske väldigt tråkig och kanske otroligt patetisk eller för vardaglig. Jag kanske bara beskriver vad jag gjort en dag som denna, lägger ut en ful och tre lite mindre fula bilder på mig själv och trycker sedan på "publicera inlägg". Saken är bara den att det inte går nu...

Så frågan är vad det är som gör att jag inte kan göra samma sak nu?!?! Varför kan jag inte bara fräsa ur mig några rader ointressant info om mitt liv, lägga till några webcamfoton och lägga ut det? Det är ju ändå min blogg, jag kanske har högst ett trettiotal läsare om dagen (vilket jag så klart tycker är coolt och väldigt trevligt) och ingen av dem bryr väl sig nämnvärt mycket om ifall min text är välformulerad eller intressant. Oftast handlar det bara om att jag ska uppdatera så mycket som möjligt. Även om jag ser likadan ut en hel kväll är det ändå bättre att dela upp fotona på två-tre inlägg bara för att det gör er gladare. 

Så vad gör man då när man inte ens längre njuter av att ta foton med photo booth??? Kanske var det bara nyhetens behag. Har ju haft min kära Margot i 1 år nu och det kanske är därför man inte längre bryr sig lika mycket om de där effekterna man tyckte var så coola från början. Kanske har jag mognat.. eller så har jag bara någon sorts "blogg-dipp" i mitt liv, haha. Att ta så kallad bloggpaus känns dock otroligt töntigt, så ni får helt enkelt vara glada över de inlägg ni får tills vidare, puss!

1 kommentar:

  1. Du som var min favorit bloggare....inte längre. deprimerande kväll.

    SvaraRadera