Arkiv

Sök

tisdag 23 augusti 2011

Å inte fan blev det höst...

Hur kan man bli trött av att inte göra någonting? Jag gick upp 07:45 idag, duschade, åt frukost, gick och klippte mig, gick hem igen, chillade, gick till bussen, kom till skolan vid 11:00, samlades i aulan, lyssnade på rektorn och sedan satt vi nån timme med klassen och lyssnade på vår mentor innan vi gick till matsalen och åt lunch. Efter det satte vi oss i solen och åt glass. Tog bussen hem, hamnade framför datorn och sedan dess har jag känt mig nästintill död. Okej om det hade vart så att något av det jag gjort idag varit ens en smula jobbigt. Men det har det inte varit. Inte ett skit. Låg i solen och lyssnade på Septembers sommarprat, gick in, tog på mig mysbyxor och hamnade framför teven. Vore kanske en sak om jag fortfarande hade sömn att ta igen sedan helgen, och visst så kan det mycket väl vara. Men herre, inte fan orkar jag gå runt och vara trött. Nu ska jag ta en promenad och bli pigg, hejdå. 

Btw, nu när skolan börjat... då ska det la ändå inte va 25°+ och strålande sol??!??! Ge mig frisk luft och höstfärgade träd, sommaren är ju för i helvete över!!!!

1 kommentar:

  1. Instämmer! Man är helt slut efter en tråkig skoldag!

    SvaraRadera