Arkiv

Sök

tisdag 9 augusti 2011

I minnet finns ni alltid kvar.

Tisdag. Är det normalt att man saknar folk mer och mer för varje dag som går? För exakt 2 veckor sedan satt jag i en buss full av grymma människor. Vi var på väg hem från en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv. Vi satt ihopträngda i en buss, vi sjöng, pratade, skojade och ju mer vi åkte ju närmare slutet på resan kom vi. Klump i magen. När vi kom till flygplatsen i London ville jag helst bara tvinga alla att sitta kvar, låta bussen köra oss tillbaka till Torquay och låta oss fortsätta leva det fantastiska liv vi levde där.

Jag börjar vänja mig vid att vara hemma, eller egentligen har jag väl redan vant mig. Men en liten klump i magen sitter kvar, en liten klump som säger mig att jag kommer fortsätta att sakna dessa människor, därför att det var på grund av dem min resa blev så himla bra. Bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar