Arkiv

Sök

fredag 19 augusti 2011

Filosofi

Den här torsdagen ställde jag, precis som jag gjort de senaste dagarna, väckarklockan på 09:00. Fast jag kan inte direkt säga att jag hoppade upp ur sängen, utan jag låg kvar och drog mig en stund, hehe. Åt frukost, tog på mig kläder, förbannade blogger för att jag inte kunde blogga, lagade lunch, åt lunch och sedan gick jag en liten promenad bort till lille Sixten som jag skulle barnvakta. Och åh, vilken mysig liten bebis, jag var helt lyrisk och jätteglad när jag fick gosa och leka med honom i några timmar. 

Eftermiddagen har jag mest ägnat åt att inte göra någonting, men det är skönt, för de få dagar som är kvar av lovet nu är ganska så fullbokade. Man måste ju hinna med allt det där sista som man vill göra innan vardagen och rutinerna sätter igång. Fast jag känner mig faktiskt ganska klar med sommaren nu. Kanske är det för att det inte längre är ljust och varmt om kvällarna som det känns som att jag nog är redo för att mysa i stickat och dricka te. Eller ja, det är kanske att överromantisera hösten. Men hellre jämnkallt hela dagen, än kallt morgon, varmt lunch, kallt kväll som det är nu under sensommaren. Det är ju så satans svårt att klä sig annars ju. 

Äsch, godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar