Arkiv

Sök

tisdag 2 augusti 2011

Bla bla bla

Just nu för en vecka sedan satt jag i bilen på väg från Landvetter hem till lilla Källby. Åh, jag fortsätter tjata om min resa, fastän jag bestämde att jag skulle vara klar med det tjatet efter mitt långa inlägg med förklaringar. Det är bara det att allt som händer går att relatera till resan. Varje känsla jag känner - så här kände jag för två veckor sedan också - då befann jag mig i England - nu är jag i Sverige och så sätter tankarna igång.

Just nu sitter jag här och blickar ut över mitt stökiga, smutsiga rum. Jag har ett glas med iskall äpplecider i handen och jag har haft en riktigt härlig dag. Känner i hjärtat att jag nog skulle må ännu lite bättre om jag städade, men vem vill städa när det är varmt? Och soligt? Jag vill mest bara att det ska bli rent av sig självt. Det blir det inte, så jag får väl ta mig i kragen och börja plocka lite i alla saker som är överallt. Klädhögar kommer det upp från tvätten hela tiden också, mina galgar är slut och det kommer bara mer och mer kläder. Jag borde verkligen bädda om min säng också, nybäddat är ju så himmelens mysigt.

Herregud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar