Arkiv

Sök

onsdag 24 augusti 2011

Balett-tjej?


 Hej! Jag lider av enorm beslutsångest. Idag har jag ställts inför två beslut att fatta, varav det ena avklarades ganska snabbt och det andra ska jag avklara innan onsdag nästa vecka. Dagens första dilemma kom efter lunch... ska man byta skåp från källaren till övervåningen? Så att ettorna kan få skåpen i källaren istället. Ska man? Ska man inte? Fördelar/nackdelar? Plus och minus? 

Efter noga övervägande och lite spontanitet bytte jag skåp i alla fall, och som tur var fick jag ett bra skåp på övervåningen. Förhoppningsvis även bättre än det i källaren, annars känns det galet ovärt.

Dagens andra dilemma kom efter att jag och Ulrike varit på vår första balettlektion. Ska vi betala in hela avgiften för terminen och fortsätta, eller var det inget gör oss? Ska vi ge upp? Ska vi fortsätta kämpa oss fram? Det kommer ju i varje fall inte bli lättare liksom. Detta dilemma har jag dock fram tills nästa lektion på mig att klura på... Herregud, kommer inte kunna sova ordentligt på en vecka, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar