Arkiv

Sök

måndag 4 juli 2011

Turdag.

Ojojoj, det blev en minst sagt omvälvande dag det här! Hade planerat att packa och umgås med mina kusiner, men istället tog jag en cykeltur till jordgubbsodlingen där Linnea jobbar för att snacka lite med henne och där lyckades jag skaffa mig jobb några timmar på kvällen. Så cyklade jag hem igen, åt lunch och sen åkte jag med mamma in till stan för att köpa lite nödvändigheter inför resan, såsom eladapter, schampoo, balsam, deodorant och sånt. Sedan jobbade jag alltså mellan 16-20, illgött, ödet var med mig idag!

Nu ska jag gå och fråga om mamma kan massera min hårbotten, annars ska jag massera in olivolja, känner för att köra en liten huskur, hehe. Stress och packningsångesten tar jag imorgon istället, pallar inte börja nu, så bättre jag kommer upp i tid imorgon och gör iordning allt på riktigt. Puss & Kram.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar