Arkiv

Sök

måndag 4 juli 2011

To the moon and back.

Idag har jag: packat upp väskan från kusten och slängt kläder i tvätten, lagt fram högar med grejer som ska packas ned till Torquay, ätit godis, åkt båt, målat naglarna och sett på The big 4 - hårdrockskonserten från Ullevi på TV.

Dessutom har jag gått och blivit supersugen på att börja dansa igen, vill vara stark och vig och hitta en rolig träningsform. Så varför inte starta upp dansen igen, den som jag la ner vid 12 års ålder för att istället börja friidrotta och spela badminton. Efter det började jag spela tennis och det är visserligen riktigt roligt, men damn vad kul det skulle vara att skriva upp sig på en danskurs till hösten. Ja, så får det nog bli, om mitt dumma knä bara kan tänka sig att ge upp med sina dumheter och smärtor.

Den HÄR listan går på repeat hos mig just nu, vet inte riktigt varför, känner inte för att gråta, men det kanske bara beror på att låtarna är fina och bra.2 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON4 juli 2011 13:39

    hehehe, vilken typ av dans hade du tänkt dig? hehehehe

    SvaraRadera
  2. disco eller jazz eller nåt sånt tror jag! :D

    SvaraRadera