Arkiv

Sök

onsdag 6 juli 2011

England!!

Godmorgon! Klockan är 05:23 och jag vaknade nyss av att min väckarklocka ringde. Idag är dagen då jag sätter mig på planet mot England, London, Torquay och tre veckors språkresa. Om jag är nervös? Faktiskt inte alls, eller inte mycket i alla fall. Det kommer väl på flygplatsen eller något. Dator och internet har jag inte en aning om huruvida jag kommer ha kontakt med, så någon vidare blogguppdatering lär det väl inte vara, men något sorts bevis för att jag lever kan jag ju försöka fixa.

Nu ska jag klä på mig kläder, borsta igenom håret, äta min sista frukost i Sverige på ett tag, borsta tänderna, slänga i det sista i resväskan och sedan, sedan drar jag! Ha det hääärligt var ni än befinner er kära vänner, puss och kram!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar