Arkiv

Sök

fredag 29 juli 2011

Förklaring.

Oj vilken usel uppdatering det är på den här bloggen! Egentligen har jag en massa foton att visa, en massa att berätta om och om jag bara taggar till lite så skulle jag nog kunna motivera mig till att blogga riktigt bra, i och med att jag har både virket och verktygen för att snickra ihop något inspirerande och roligt. Men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig och jag får helt enkelt inte till något, min hjärna säger stopp och jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

På ett sätt vill jag berätta allt om resan, visa alla foton och beskriva varenda liten dag och händelse in i minsta detalj. Samtidigt har jag verkligen ingen lust alls, för det är så himla mycket och alla intryck och minnen bara sköljer över mig och gör mig deprimerad, och då försvinner ju blogglusten lika snabbt som den kom.

Förmodligen är hela grejen med det här att jag egentligen är för trött. Jag har inte sovit ordentligt sedan natten mellan söndag och måndag. Jag var uppe tidigt i tisdags, reste hela dagen och gick och la mig sent, i onsdags vaknade jag och blödde näsblod av sömnbrist och sedan var jag uppe sent. Igår var jag med Linnea i Smögen, vilket resulterade i tidig uppgång, bussresor och sen sänggång. Och idag var jag uppe tidigt. Jag har helt enkelt ingen ork.

Men uppdatering är på G, ska bara få lite ordning på livet först, typ städa mitt rum, slänga saker i tvätten och vila en stund. Vi hörs snart igen, puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar