Arkiv

Sök

måndag 4 juli 2011

Agnes funderar.

Idag har jag kommit fram till att jag nog aldrig kommer lyckas ta körkort.... Första gången jag skulle starta en bil fick jag bara igång lysena, jag kan inte vänster och höger ordentligt och idag när jag skulle köra båten ut från båtplatsen råkade jag köra in i en annan båt..... hehehehe. Men som man säger, det gick lite dåligt första gången, då kan det ju bara gå bättre.

Något annat som skulle behöva gå bättre är väl kanske förberedelserna inför England. Visserligen ligger jag väl i rätt bra fas vad gäller packningen, men när jag googlat runt och kollat väderleksrapporter står det att det kan väntas regn eller strålande sommarväder, så vad 17 packar man då?!?!?! Shorts, linne, tjockare tröja och paraply? Så är det bara att klä på/av sig ifall vädret ändras drastiskt. Smart Agnes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar