Arkiv

Sök

torsdag 2 juni 2011

That's life, and life's a bitch.

ÅHHHHH, Margot (min macbook) vill inte ta emot foton från min mobil.... den uppfattar inte heller när jag stoppar i ett usb i uttaget, men det mobila bredbandet fungerar utmärkt. Konstigt det där. Och sjukt irriterande! I går kväll tog jag och Josefine en promenad i alla fall, det var mycket trevligt. I dag väntar en liten resa till biltema med pappa och i kväll ska vi ha klassåterträff med gamla 9A. Jag lär ta med kameran, men vi får väl se när ni får äran att se fotona. Margot kan vara lite lik sin bror (Igor, som har sitt namn, för att han är lite igår, alltså lite efter) så vi får väl se på vilket kreativt sätt jag ska lösa detta...

Tills vidare får ni ha en fin dag, håller tummarna för att det spricker upp och blir fint väder! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar