Arkiv

Sök

måndag 20 juni 2011

Språkresemani.

ÅÅÅÅÅH, var inne på my.ef.com nyss och såg att jag hade blivit tilldelad den svenska ledaren som ska vara med i Torquay när jag åker dit om..... SEXTON dagar!! Herregud. Det pirrar lite i magen när jag tänker på den här resan. Jag ska vara borta i 3 veckor, utan min familj, i ett land där jag aldrig tidigare varit. Och det är bara 16 dagar kvar tills jag åker. Tror att jag dör lite nu, sånt kan man också göra i min säng, jag glömde nämna det i förra inlägget.

Skickade nyss mail och berättade lite om mig själv för ledaren. Man skulle gärna skicka med en bild också... Hade några förslag:
Närbilder och gråtbilder for the win!!

Men sedan bestämde jag mig för att försöka göra ett gott första intryck (även om jag kanske raserar det så fort vi träffas IRL, hehehehehe) så jag bifogade istället den här bilden:

De kan aldrig ana vilka grimaser som döljer sig bakom den här söta, coola, neutrala minen. HEHEHEHHE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar