Arkiv

Sök

fredag 3 juni 2011

Sommardag.

Har tillbringat denna varma sköna sommardag på stan, gått omkring på marknaden med Lovisa, sedan mötte vi upp Amanda och träffade Joline också. Vi åt baguette och utförde några små ärenden. Mycket trevligt! Nyss kom jag hem till min lille by igen, så ska ta en dusch och byta om litegrann innan jag ger mig iväg igen. Jag har det lite hektiskt, tåget går 16:32, innan det ska jag ha hunnit packa ner lite ombyte och grejer också. Ska ta med min cykel på tåget och när jag kommer in till stan ska jag lämna grejer hos mormor, sedan ska jag cykla till Josefine (och möta upp Lovisa på vägen) där det är födelsedagsmiddag på G. Efteråt ska jag tillbaka till mormor och sova där, sedan imorgon ska jag till Amanda och vi ska ta oss ut på sjön. Så jag får inte glömma flytvästen! Kul att ha saker att göra iaf!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar