Arkiv

Sök

onsdag 15 juni 2011

Rullande dagsschema.

Hänga vid datorn
Läsa HanaPee
Springa ut till brevlådan
Ta ett steg mot ett fräschare jag
Äta choklad
Hänga vid datorn
Läsa HanaPee
Springa ut till brevlådan
Ta ännu ett steg mot ett fräschare jag

Sådär ser mitt rullande schema ut just nu. Jag håller på och läser HanaPee's blogg från allra första blogginlägg, så därför kan man sitta en stund och bläddra igenom månad efter månad. Sedan springer jag ut för att se om mitt paket har kommit än, det verkar som att posten fått för sig att vara extra sen just idag, bara för att reta mig. Sen kommer jag på att jag faktiskt går omkring i pyjamas och inte ens har borstat igenom håret än, och klockan är halv 1. Nyss slängde jag upp håret i en tofs och nästa steg blir väl att klä på sig kläder. Men först måste jag hänga här vid datorn en stund. Och sen kan ju faktiskt posten komma under tiden.. hehe. Lunch måste jag äta också, hejdå!

 Jag i min gosiga pyjamas.
 Jag och min hästsvans. Kul att håret ser mycket längre ut när man har sådana här frisyrer än om man har låg hästsvans eller utsläppt.
 Jag och mitt fåniga ansiktsuttryck.
 Jag blåste upp en ballong.....
...Och sen skulle jag ta foto när jag släppte iväg den. Kan ju inte säga att jag var direkt med på att det fotot skulle tas. Eller jag var med, men mitt ansikte blev chockat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar