Arkiv

Sök

måndag 20 juni 2011

Jädrar vilket väder.

Hej och hå! Efter en fin och solig början på dagen har nu det gråa regnvädret ännu en gång kommit över oss. Jag hänger i min säng och myser. Jag tror inte att ni förstår hur otroligt bra min säng är faktiskt, den är alldeles lagom bred och mjuk. Man kan sitta här med datorn i knät och se cool ut (vilket är mitt högsta intresse egentligen, hehe), man kan krypa upp med en kudde bakom ryggen och läsa en bok. Man kan åla sig, göra kullerbyttor och stå på huvudet. Man kan fylla den med kläder, halva garderoben får lätt plats i min säng. Och jag sitter någonstans mitt i stöket, så klart.

Egentligen är mitt rum så jävulskt stökigt att jag kanske skulle behöva städa snart. För även om det är stökigt brukar man ju ändå ha ganska bra koll på vart man har sina saker... Funderade ett tag på att börja starta guidade visningar och kalla det för rester från tredje världskriget. Men faktum är att jag inte ens minns under vilken hög min hårborste ligger längre, så att arbeta som guide blir genast en aning svårare då, hehe.


 Ålen.
 Klädhög 1.
 Jag och klädhög 2.
En äkta gäsp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar