Arkiv

Sök

torsdag 2 juni 2011

Inga foton nu heller... fy skäms på dig Margot!

Hej fina människor! Ikväll har jag haft en helt underbart fin kväll nere vid vattnet. Folket var roligt, vissa blev fulla (vilket blev lite jobbigt efter ett tag..), några grillade, vi spelade kubb och njöt av att solen sken, himlen var blå och vinden var ljum. Jag har en massa foton jag vill lägga upp här, men då jag nyss kom fram till att det Margot (datorn) inte vill gå med på är att ta kontakt med min mobil så blir det lite jobbigt. Kameran orkar jag inte lägga över foton från nu, så dem får ni någon annan dag.

Imorgon ska jag in till stan där det vankas vårmarknad och på kvällen är det födelsedagsmiddag som gäller! Håller tummarna för att jag lyckas få över fotona nu, ska testa ett par gånger till innan jag går och lägger mig. Puss & Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar