Arkiv

Sök

onsdag 15 juni 2011

15 juni.

Hej blogg1!

Här hänger jag, jag har pyjamas på mig fortfarande och fastän jag valde att gå upp i tid för att försöka plugga så hamnade jag istället framför teven och sommarlovsmorgon. Och nu liksom bönade och bad datorn mig om att jag skulle uppdatera mig om vad som händer i världen. Och framförallt ville den att jag skulle uppdatera er om vad som händer i mitt liv för tillfället. 

Jag drack oboy och åt limpemacka till frukost. Nu tuggar jag tuggummi. Jag håller tummarna för att jag ska få ett paket på posten idag. Så jag går ut en gång i kvarten och kollar i brevlådan. Än så länge har det inte dykt upp något. Egentligen skulle jag vilja bosätta mig i köksfönstret, så att jag kan hålla ständig vakt på brevlådan inifrån huset. Fast det går inte att sitta bekvämt där... 

Nu är frågan... ska man skriva om Afghanistankonflikten, diktaturerna i Nordafrika som gjort uppror eller ska man skita i kompletteringsuppgiften och vara nöjd med ett VG i samhällskunskap?? BLÄ!

HAHAHAHAHA, Lovisa, ta en titt på det här när du hinner. Visst är det förjävla likt??? :'D

2 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON15 juni 2011 11:24

    DET var den bästa hittills :D :D :D sjukt fult!!! :D

    SvaraRadera
  2. HAHAHA, jag veeeeet!! :D :D :D

    SvaraRadera