Arkiv

Sök

torsdag 23 juni 2011

Guuuuten morgennnnn.

Hej. Jag. Heter. Agnes. Och. Jag. Tyckte. Att. Gårdagens. Film. Var. Rätt. Bra. Faktiskt. Hehe.

Oj, vad jobbigt om man hade skrivit på det där viset, med stora bokstäver i början på VARJE ord och punkt efter varje. Jobbigt värre! Men ja, jag låg alltså uppe och kollade på 500 days of Summer igårkväll och jag tyckte den var helt okej. Rätt bra. Så nu vet ni det, hehe. Idag hade jag ännu en gång bestämt mig för att gå upp i tid för att måla. Det gick ännu en gång lite halvdant, men varför stressa när det är sommarlov och jag har hela dagen på mig?!

Nu ska jag upp ur sängen och käka frulle. Sedan kanske en dusch skulle vara på sin plats....Jag minns inte ens senast jag duschade håret, hehehehhehehehehe. Eller jo, det var nog i lördags förresten. Myyyysigt.

Nu. Ska. Jag. Dra. Hejdå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar