Arkiv

Sök

söndag 26 juni 2011

En midsommardröm.

 Min estetiska dukning, hehe.
 Prästkrage.
Välkomstdrink.
 Grillmästaren, jag!
 Min vackra, älskade sallad <3
 Lovisa och jag knyter blomsterkrans.
 Blomster.
 Sofia.
 Efterrätt, mums!
Gosigt gäng!
I fredags firade jag så klart midsommar och detta gjordes tillsammans med gosiga tjejer. Vi åt mest hela tiden, en massa godsaker stod framdukat och sedan låg vi mest i matkoma resten av kvällen. Men lite dans hanns också med och en promenad ner till vattnet för att doppa fötterna. Sedan sov tjejerna över hos mig och på lördagen myste vi hela förmiddagen, städade lite och fixade.

Tack för en grymt trevlig kväll!

Foton av Ulrike

2 kommentarer:

  1. foton av ulrike donnerhack! ;)
    tack själv det var görmysis! hjärta!

    SvaraRadera
  2. haha, ja jag glömde skriva det, sorry ;) puss pårej mitt hjärta!

    SvaraRadera