Arkiv

Sök

onsdag 22 juni 2011

Dagen inställd på grund av risk för regn.

REGN! Åh, det är mysigt, men det kan vara lite jobbigt också... Skönt visserligen att få sitta inne och dricka te och läsa bok och så. Men dumt, för jag skulle ju göra en massa saker utomhus idag. Och det blir man inte så taggad för när risken finns att man blir genomblöt bara man sticker ut nästan utanför dörren. Måla staket funkar inte, färgen skulle ju sköljas bort. Men jag har målartvättat i alla fall, och låtit regnet skölja bort - man skulle skölja med vatten efter så varför inte använda sig av naturliga krafter?! Perfekt!

Pappa vill inte sjösätta båten i dag heller. Det ska familjen tydligen göra nästa vecka.. suck. Och att åka in till stan för att hänga i en park, det känns inte heller lockande i regn och blött gräs osv. Får bli i morgon istället.


MEN vänta nu!! Nu skiner solen nästan igenom de tjocka molnen!!! ÅÅÅÅHH, LYCKA!!!! Då kanske jag kan få staketet målat i alla fall. Vore ju gött att få det gjort. Nu ska jag gå och ta en ipren för knät. Tablettmissbrukare - javisst!

Sen att det inte går att lägga in bilder här... det får blogger gärna lösa. Vad är väl en blogg utan foton? Vad är väl ni utan att få se ett webcamfoto av mig varje dag? Jag brukar gå efter meningen: Ett foto av mig själv om dagen, är bra för magen. HEHE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar