Arkiv

Sök

söndag 8 maj 2011

Whenever, wherever


Hej på er kära vänner! Söndag och jag har ägnat dagen åt att sova till 13:15 och sedan skrivit CV och ätit rabarberpaj. Ska ut i solen en sväng till hade jag tänkt, för att läsa några kapitel ur min bok och sedan kanske jag tar mig en promenix ner till vattnet för skojs skull. Ikväll väntar grillning med familjen och kanske en film. Hoppas ni har haft en fin helg och att ni får en fortsatt härlig söndag! Puss

2 kommentarer:

  1. Haha den låten alltså! :) Sov exakt lika länge som du! Hoppas det gick bra med CV:t! :) Mmm, grillat! Puss på dig finis! :)

    SvaraRadera
  2. den förföljer mig varje dag numera :) härligt hörru, det var välbehövligt att sova ut efter en sådan hektisk gårdagskväll ;) CV:t blir nog helt ok och grillat var gudomligt gott. Puss på dig finare!

    SvaraRadera