Arkiv

Sök

tisdag 24 maj 2011

We bought a boat.Tjingeling! Idag kom mamma o pappa hem med vår lille båt som vi lite sådär spontant bestämde oss för att köpa. Kommer bli illgött i sommar, då ska den användas väl, hehehe!! Nu håller jag på och försöker övertala pappa om att han nog faktiskt verkligen behöver köpa ett par solglasögon till mig, min övertalningsförmåga är grym så jag satsar på att ha beställt dem inom den här veckan åtminstone. Nu är jag så fruktansvärt (frukt, haha) sugen på banan och på te. Ska gå och göra iordning det, hoppas ni har haft en bra dag!

2 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON24 maj 2011 21:26

    liten sa du? eeh ja, jag tror inte du kan se våran ;)

    SvaraRadera
  2. haha, vi kan ha båtåkartävling sen, du med er båt och jag med vår :D jag kommer krossa dig (bokstavligt talat)!!!

    SvaraRadera