Arkiv

Sök

söndag 29 maj 2011

tjugoniondemajtjugohundraelva

Godmorgon bloggen! Hoppas ni har sovit gott. Jag blev väckt av lite stoj och stök från köket för någon timme sedan och nyss avnjöt jag en slapp helgfrukost. Nu gosade jag ner mig i sängen igen, känns inte som att jag är jättetaggad på att gå upp, klä på mig kläder och sätta igång med dagens plugghög... EU, tyska och American History X är det som ska gås igenom och pluggas in. I går skrev jag klart min novell också, den som jag hade tänkt skicka in till en novell-tävling. Och så raderade jag min hatlista och skrev en lista med roliga saker som jag vill göra inom den närmsta tiden istället. Känns lite mer positivt och glatt lix!


Jag och min lille kusin Albin lekte lite med min webcam igår. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar