Arkiv

Sök

lördag 28 maj 2011

tjugoåttendemajtjugohundraelva

Jag funderade en stund på om jag ville gå och lägga mig, men kom fram till att jag inte är trött. Så jag tog tag i saken, tog ett moget beslut att istället för att sova ska jag se en film. Det får bli 500 days of summer, då jag och Ulli pratade om den i bussen häromdagen och jag blev lite sugen på att se den.Myströjan är på och så ska jag dricka saft.

3 kommentarer:

 1. låter mysigt hörru, den tröjan har bidragit till många goa kvällar här också (y)

  SvaraRadera
 2. Vad tyckte du om filmen då? Myströjan (y)! :)

  SvaraRadera
 3. go o gla-tröjan har en väsentlig del av mitt hjärta i sitt grepp!! ;)

  jag kunde inte se klart filmen, mitt internet var så segt så jag fick ge upp. Men jag återkommer med vad jag tyckte när jag sett hela ;)

  SvaraRadera