Arkiv

Sök

lördag 28 maj 2011

SyrénJag var ute med min kamera en sväng förut. Gick ett varv runt huset och bara knäppte lite foton här och var. Vet inte om jag fick ett enda bra, men det ser jag väl när jag förflyttar bilderna till datorn. Dock orkade jag inte göra det idag, så ni får stå ut med tråkiga webcam-foton ett tag till. Plockade en Syrén-kvist, sedan la jag den i mitt rum. Den doftade så starkt att jag fortfarande har ont i huvudet, trots att jag slängde ut den för en stund sedan....

2 kommentarer:

  1. Fotografera är något av det bästa som finns! Syrén är fint! puss sötis!

    SvaraRadera
  2. ja, att fotografera är avslappnande helt enkelt. ska bara få pappa att köpa en systemkamera, så kommer det vara ett sant nöje att stå bakom kameran jämt och ständigt ;) Syrén är jättefint, men doften är goare utomhus, där den blandas med resten av vinden liksom :) pussis!

    SvaraRadera