Arkiv

Sök

fredag 20 maj 2011

Solsken, frihet och en liten blomma.

Vilken eftermiddag. Känner mig helt borta, helt tom. Fick tillbaka ett arbete med lite vemodiga betyg, men har annars haft en ganska bra skoldag. Men efter skolan... Det var en så konstig känsla, lite som att megamycket prestationsångest bara ville trycka ner mig. Lite så. Några skrik i en kudde, några tårar och lite prat med vänner och mamma senare är jag tillbaks och känner mig kanske inte fullt pigg och glad men ändå bättre än vad jag gjorde tidigare.

Att jag dessutom kanske har en chans att få sommarjobb gör definitivt inte saken sämre. Nu ska jag gå och hjälpa mamma laga mat, men jag hade tänkt spendera kvällen vid datorn så vi lär nog ses i några inlägg till. Pusshej.


Sista lektionen på fredagar är alltid lika mysig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar