Arkiv

Sök

torsdag 5 maj 2011

Satan i gatan

 Såhär såg jag ut för cirkus 2 timmar sedan, då jag fortfarande såg relativt pigg ut (åtminstone i svartvitt) även om jag kände mig helt överjävligt trött och typ halvdöd. Hängde lite vid facebook, dödade flugan, läste lite på min text och uttalade meningen "jag orkar inte" alldeles för många gånger i rad.
Just nu ser jag istället ut såhär och jag kan inte riktigt minnas hur det blev såhär, men jag har ett vagt minne av det började med att jag gosade med min snuttefilt. Hittade gosigaste bilden ever på facebook som jag ska dreggla lite över innan jag somnar ikväll och insåg nyss att jag inte kommer kunna mina texter till redovisningen. Nej, jag är inte full, men det känns lite som att jag går på någon sorts drog som bidrar till mitt tillstånd, hehe.

Men, skit samma, jag tänker inte plugga mer nu, bättre att jag är så pigg som möjligt imorgon, nu ska jag sååååva. Gonatt!

1 kommentar:

  1. men lilla vän! Jag trodde du typ hade skadat huvudet först! Bäst för dig att du har somnat nu! pussssss!

    SvaraRadera