Arkiv

Sök

tisdag 31 maj 2011

Operation Vattenblåsa

 Förut när vi spelade fotboll och brännboll på idrotten fick jag en stor blåsa på hälen/undersidan av foton. Jag fick inte hål på den med nål...
...så jag fick hämta verktygslådan. Mohahaahahahaha!
 Jag anföll vattenblåsan med en sax. Det gjorde lite halvont sådär, men det är sådant man får stå ut med när man skaffar sig blåsor. hehe.
 Efter att jag klippt ett litet jack rann det ut MASSOR med vätska, det skvätte mig till och med i ansiktet. USCH! Sen funderade jag på om jag skulle ta bort hela skinnet ovanför. Men det var inget skinn under, så det hade nog svidit rätt rejält.
Så här ser jag ut nu, när jag försöker le. Det svider lite även om jag inte drog bort skinnet, så nu lider jag lite. Men... Operation Vattenblåsa - slutförd!

3 kommentarer: