Arkiv

Sök

fredag 27 maj 2011

Lite tankar en kväll som denna

Jag har skrivit en krönika om frihet som projekt i svenska. Den skickade jag in till vår lokala tidning. Idag fick jag svaret att de funderade på om de skulle publicera den eller ej. De skulle höra av sig när de bestämt sig. Bara så ni vet vad som händer liksom! Jag är superglad, även om de inte publicerar den, så funderar de åtminstone på det. Det känns bra.

Förut hittade jag en novelltävling i en tidning. Funderar på att delta. Fast frågan är om jag orkar med det, nu när det redan är mycket att göra i skolan. Fast skriva gillar jag ju. Hm, den karamellen tål att sugas en stund till på.

Nu ska jag gå ut och ta ett fint foto. Eller kanske några stycken, hehe. Imorgon ska jag på bröllop, jag ska ha långklänning och virkad cardigan. Blir nog fint, får inte glömma att ladda kameran till det heller!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar