Arkiv

Sök

fredag 27 maj 2011

It's friday, friday

Tjenamors! Kom nyss på att jag visst hade en blogg också, den kanske man skulle dela med sig av sitt liv i lite. Den här veckan har jag gjort TRE stora prov och påbörjat ett i tyska, det har varit grått och regnigt och förra fredagen låg jag och grät efter skolan. Så det har tagit lite tid att ta sig tillbaka och finna glädjen i livet. Därför har jag inte heller känt mig särskilt kreativ och det bidrar ju till att bloggen blir en aning tråkig och så. I dag avslutades i alla fall dagen med klimatprov och det känns jäkligt gött att ha det gjort.

När jag kom hem hamnade jag framför teven en stund, men sedan fick jag äran att laga middag till familjen. Jag är gjorde otroligt goda pommes frites med grillat kött, sås och sallad. Illgött!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar